Založ si blog

Konečne: 1.12. proti WHO a „pandemickej zmluve“! s klokanmi

Kým bývalý mainstream nás účelovo zadúša bojmi Š. Kuffu s ministerkou a ministra Šutaj Eštóka v parlamente, vymodlená nová vládna garnitúra zaryto mlčí, mainstream.2023 a občianstvo naopak vrie adrenalínom a surmuje k petíciám i protestom – do nadchádzajúcej bitky proti celosvetovej totalite skompromitovaného WHO (Svetová zdravotnícka organizácia) stelesneného „pandemickou zmluvou„.

Ťažko však bojovať, keď neviete anilen termín bitky. V nedeľnej mediálnej faulovačke všetkých zúčastnených amatérov – s titulmi i bez – lietali dojmy, že „už 27.11.“ vs. „žiaden termín neexistuje“ vs. „bitka je zbytočná, lebo nič záväzného nehrozí“ vs. „bude hlasovať náš parlament“ vs. „zachráni to o rok hlasovaním novozvolený vlastenecký prezident“ … Víťazom sa napokon stal zlomový termín piatok 1. december.

Keďže doteraz neprišlo žiadne oficiálne mediálne stanovisko, žiadna výzva, žiadna tlačová konferencia, dovolím si vysvetliť pár najaktuálnejších faktov:

V tento deň uplynie 18-mesačná lehota, dokedy je možné aktívne odmietnuť procesné Zmeny v Medzinárodných zdravotníckych smerniciach (ďalej len IHR), ktoré navrhli USA a 31. mája 2022 ich formálne prijali delegáti WHO v Ženeve. Vtedajší minister zdravotníctva generál Pfizeru v službe V. Lengvarský (OĽANO) v našom mene odhlasoval oi. zásadné skrátenie lehoty pre vedenie krajiny na zamietnutie pozmeňujúcich a doplňujúcich návrhov IHR, prijatých na budúcich rokovaniach Svetového zdravotníckeho zhromaždenia WHO – z 18 mesiacov na 10 mesiacov! Vážne by to ohrozilo možnosť verejnosti a ministra zdravotníctva odmietnuť cca 300 tajných pozmeňujúcich a doplňujúcich návrhov, ktoré sa už chystajú na májové 77. zasadnutie WHO. Je skutočne trestuhodné, že tieto zákerné zmeny schválil práve Naďov retardovaný minister Lengvarský, ktorý dostal na tácke miliardu z Plánu obnovy na zásadné zrekonštruovanie 5 nemocníc, ale svojími hrátkami s PENTou odsabotoval nielen celé štátne Rázsochy (v prospech jej Bory Mall), ale megainfláciou jeho kolegu z MF SR už suma postačovala sotva na 2 nemocnice.

Navyše v takto skrátenej lehote má po novom členský štát AJ riadne odôvodniť, prečo má výhrady/odmieta prijať schválenú zmenu IHR! Jeho výhrady/odmietnutie WHO následne oznámi ostatným 191 členom, aby vyjadrili svoje námietky k výhradám/odmietnutiu rebelujúceho štátu. Navyše po novom môžu podať na Medzinárodný súdny dvor žalobu, či štát, ktorý uplatnil výhrady/odmietnutie, neporušil svoje záväzky mu vyplývajúce z Ústavy WHO. Takto ho desiatky vazalských štátov i orgány WHO môžu nepriamo politicky dotlačiť, aby stiahol svoje výhrady/odmietnutie. A v cieli bude mať štát len 12 mesiacov miesto doterajších 24 na realizáciu prijatých WHO-smerníc.

Dnes teda testujeme novú vládu, či za 2 mesiace od volieb zvládne generálku a včas zablokuje americké priškrcovanie národnej sebaobrany globálnym diktátorom WHO. Kľúče od miešačky drží výhradne ministerka zdravotníctva Dolinková (Hlas). Podarí sa plachým parlamentným mušketierom E. Kaliňákovi (SMER) a MUDr. P. Kotlárovi (SNS) odovzdať ministerke štafetu od M. Heredoša a JUDr. P. Weisa? Presvedčia ju , aby dozajtra vydala a zaslala generálnemu riaditeľovi WHO odmietavé stanovisko k už schváleným zmenám IHR v mene SR? AK Z. Dolinková prejaví tento aktívny odpor v do 30. novembra 2023,  tieto zmeny a doplnky pre Slovensko nenadobudnú platnosť! Netreba sa báť: nie sme sami: rovnako to vidia aj u protinožcov: postaviť sa proti valcu WHO do 1.12. je prioritou č. 1 aj novej vlády Nového Zélandu.

Estónsko na rozdiel od Slovenska stále má banderovskú vládu, ktorá vlani zmeny schválila: napriek tomu opoziční poslanci bojujú zo všetkých síl, aby autoritárske zmeny IHR i celú pandemickú zmluvu zmietli. Dozvieme sa, či svoje postoje koordinovala aspoň V4?

KEĎ zvládneme dnešnú procesnú rozcvičku, môžeme sa sústrediť na ďalší krok: rokovania 6. a 7. decembra o ďalšom balíku zmien IHR ako predohre k hlavnej bitke: fatálnym zmenám globálnych právomocí WHO na 77. zasadnutí 24. mája 2024 v Ženeve …

NOVÉ: piatok 1.12.23 16:00 Ministerka Dolinková, Hlas, v poslednej chvíli ustúpila „dezinformátorom“ (podľa nej), zaslala WHO odmietnutie vlaňajších zmien IHR a zahrala sa na uvedomelú a vlastenku – vo videjku: https://www.health.gov.sk/Clanok?nesuhlas-who-stanovisko-mzp-dodatok

Pridali sa Ďalšie štáty: Švédsko, Filipíny, …

Bývalý mainstream o tom mlčí ako hrob …

GAP= Global Accord on Pandemics = Globálna dohoda o pandémii IHR= International Health Regulations = Medzinárodné zdravotnícke smernice (MZS)

Zdroje a súvisiace:

Harabinovci idú vlastenecky voliť Pellegriniho. Proti progresívnemu Naďovmu agentovi Korčokovi.

26.03.2024

jeho 264 579 voličov rozhodne o prezidentovi v 2. kole už o týždeň. "Moji voliči vedia, čo majú robiť. Sú to národne orientovaní voliči, u ktorých je hlavnou prioritou zachovanie štátu, národnej suverenity a mieru." Je to zhrnutím celej jeho prezidentskej kampane, ktorej pilierom bolo: "zo SLOVENSKA ani náboj, ani cent, ani VOJAK na Ukrajinu!"

Vymenuje Agentka Čaputová vládu ZAS V SOBOTU 21. ako Matovičovu v r. 2020?

20.10.2023

rezidentka si išla nohy dolámať, aby v paláci vymenovala vládu Igora Matoviča &Co. hneď na druhý deň - dokonca V SOBOTU 21. marca! Nekompletnú- bez MZV! a s nekompetentnými plagiátormi!

Mal Mosad šabat? Zas nás kŕmia senom

09.10.2023

Izrael, z každodennej milosti USA prežívajúci štát, ako jediný na Blízkom východe s jadrovými zbraňami. Rozčesnutý je viac ako Slovensko – nielen názorovo, ale masovými protestami proti Netanjahuovej autoritárskej reforme súdnictva, pre ktorú i záložníci rebelujú … Čo pomôže lidrovi pri vnútropolitických problémoch k zjednoteniu krajiny viac ako [...]

Zuckerberg

Zakladateľ Facebooku má 40 rokov. Ako darček si kúpil jachtu za 300 miliónov

14.05.2024 08:00

Mark Zuckerberg si k narodeninám zadovážil luxusnú loď, ktorú vyrobili na objednávku ruského oligarchu. Zaplatená cena je však preňho maličkosť, vráti sa mu už za tri mesiace.

Kuznecov

Začína sa čistka generálov? Po zosadení Šojguho zatkli šéfkádrováka ministerstva obrany

14.05.2024 07:25

Kukláči násilne vnikli do vily generála Kuznecova, vytiahli ho z postele a aj s manželkou odviedli na výsluch.

kolóna, Zvolen

Dlhé kolóny vo Zvolene sú pre šoférov skúškou nervov. Oprava mosta tam potrvá do októbra

14.05.2024 07:00

Práce ešte len odštartovali, no šoférom už teraz „tečú“ nervy. Pri pomyslení, že to potrvá celé mesiace, sa chytajú za hlavu.

Zuzana Dolinková, Martina Šimkovičová

Hlasovací trojboj: Ministerky odvolávanie ustoja, osud FPU je spečatený. Hlas ustúpil, SNS si musí dávať pozor

14.05.2024 06:00

Podľa politológ síce leží zodpovednosť v prípade FPU na pleciach SNS, no ak si pri riadení fondu nedá pozor, môžu tu vzniknúť podobné podozrenia z klientelizmu a netransparentnosti ako v minulosti.

Vanda Rybanská

"Spoznajte Pravdu a Pravda vás oslobodí" ;) alebo verzia pre veriacich: "Tell the Truth & shame the devil" Nekandidujem do NRSR

Štatistiky blogu

Počet článkov: 20
Celková čítanosť: 70661x
Priemerná čítanosť článkov: 3533x

Autor blogu

Kategórie