Založ si blog

Harabinovci idú vlastenecky voliť Pellegriniho. Proti progresívnemu Naďovmu agentovi Korčokovi.

Pripomeňme si: „Nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa.“ Jasným dôkazom je prvé kolo prezidentských volieb: Štefan Harabin spackal kampaň a do 2. kola nepostúpil. Napriek tomu jeho 264 579 voličov rozhodne o prezidentovi v 2. kole už o týždeň.

Po skončení 1. kola Š. Harabin štátnicky povedal: Moji voliči vedia, čo majú robiť. Sú to národne orientovaní voliči, u ktorých je hlavnou prioritou zachovanie štátu, národnej suverenity a mieru. Je to zhrnutím celej jeho prezidentskej kampane, ktorej pilierom bolo: „zo SLOVENSKA ani náboj, ani cent, ani VOJAK na Ukrajinu!“

Je jasné ako facka, že z dvojice finalistov je stelesnením tohto programu P. Pellegrini, a priamym protikladom je profesionálny americký vojnový štváč I. Korčok.

3.februára 2022 ministri I. Korčok a J. Naď vo Washingtone podpisujú okupačnú medzivládnu zmluvu s USA 3 týždne pred začiatkom ukrajinskej vojny. Foto: TASR

Najlepšie slová sú však skutky a tie Harabinove sú jednoznačné. Len čo Naďovi v závere roka 2021 USA oznámili, že Putin zaútočí na Ukrajinu, ako minister obrany dal potichu cez vianočné sviatky do pripomienkovania okupačnú zmluvu o neobmedzenej prítomnosti americkej armády a akýchkoľvek jej zbraní na Slovensku (ďalej DCA). Napriek tomu si to všimol GP Žilinka, E. Chmelár, KOZ i JUDr. Harabin a podali legitímne zásadné pripomienky. Samozrejme boli zmietnuté. Darmo 9. februára 2022 v parlamente opoziční poslanci R. Fico i Pellegrini s celými svojimi stranami hlasovali proti DCA a strate slovenskej suverenity: Hegerova vládnúca 79-tka ich v parlamente premohla. A rezidentka Z. Čaputová okamžite zmluvu spečatila. Napriek tomu sa JUDr. Harabin nevzdal a rozbehol dokonca petíciu proti DCA.

Náhodou? práve v povolebnú nedeľu sme si pripomenuli 25. výročie krvavého „humanitárneho bombardovania“ (V. Havel) Juhoslávie. Agresiu NATO proti suverénnemu slovanskému štátu bez rozhodnutia OSN s podporou premiéra M. Dzurindu I. Korčok schvaľoval a schvaľuje ako „správne rozhodnutie“. Naopak aj Romana Tabák vidí holú pravdu a súvislosti:

24.3.2024 FB Romany Tabák, exposlankyne OĽANO, dnes SNS

Tento obrázok som ráno zahliadla na Aktuality.sk . Je príznačné, že redakcia ho práve stiahla! Zjavne sa zľakli jeho výstižnosti.

Zakončime poučením z najnovšieho bojiska, najväčšej svetovej hladomorne a predpolia 3. svetovej vojny: okupovaná Gaza: I. Korčok 29 tisíc civilných obetí dôsledne nazýva nie genocídou, ale zrazu putinovsky „vojenskou operáciou“. Je legitímne v akej forme prebieha s tým počtom civilných obetí? spýtal sa ho redaktor.   Skoroprezident Korčok rozhodne odpovedá: “ ja ju považujem za legitímnu s ohľadom na ten cieľ, ktorý Izrael  deklaruje a to zničenie vojenskej infraštruktúry Hamasu na území Gazy.“ Takže zapamätajme si: ak si deklarujete správny cieľ, môžete legitímne vraždiť aj predčasne narodené deti, ktoré ešte ani nemajú meno.

265 tisíc voličov svojím hlasom ocenili Harabinov, Dankov, Uhríkov a Švecov boj za zachovanie suverenity Slovenska pred americkou okupáciou a za zastavenie zástupnej vojny slovanských Rusov proti Ukrajincom. Vidia vnucovanú os pionierov- prezidentov Kiska-Čaputová-Korčok, akoby ich jedna ambasáda mala. Dobre vedia, že tak ako práve vyzval aj predseda SNS A. Danko, skutočne vlastenecké a rozumné je prísť bojovať svojím hlasom do volebnej miestnosti PROTI žoldnierovi neslovenských záujmov I. Korčokovi. Posledné, čo vykrvácané Slovensko potrebuje, je ďalšia „Čaputová v okuliaroch a obleku“ (Švec).

PS rezidentka Čaputová už samozrejme vyzvala voličov, aby prišli voliť aj v 2. kole: v nádeji, že zopakujú víťazstvo Korčoka z 1. kola

Zdroje a súvisiace:

Konečne: 1.12. proti WHO a „pandemickej zmluve“! s klokanmi

30.11.2023

Kým bývalý mainstream nás účelovo zadúša bojmi Š. Kuffu s ministerkou a ministra Šutaj Eštóka v parlamente, vymodlená nová vládna garnitúra zaryto mlčí, mainstream.2023 a občianstvo naopak vrie adrenalínom a surmuje k petíciám i protestom – do nadchádzajúcej bitky proti celosvetovej totalite skompromitovaného WHO (Svetová zdravotnícka organizácia) stelesneného [...]

Vymenuje Agentka Čaputová vládu ZAS V SOBOTU 21. ako Matovičovu v r. 2020?

20.10.2023

rezidentka si išla nohy dolámať, aby v paláci vymenovala vládu Igora Matoviča &Co. hneď na druhý deň - dokonca V SOBOTU 21. marca! Nekompletnú- bez MZV! a s nekompetentnými plagiátormi!

Mal Mosad šabat? Zas nás kŕmia senom

09.10.2023

Izrael, z každodennej milosti USA prežívajúci štát, ako jediný na Blízkom východe s jadrovými zbraňami. Rozčesnutý je viac ako Slovensko – nielen názorovo, ale masovými protestami proti Netanjahuovej autoritárskej reforme súdnictva, pre ktorú i záložníci rebelujú … Čo pomôže lidrovi pri vnútropolitických problémoch k zjednoteniu krajiny viac ako [...]

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30, aktualizované: 07:34

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Vanda Rybanská

"Spoznajte Pravdu a Pravda vás oslobodí" ;) alebo verzia pre veriacich: "Tell the Truth & shame the devil" Nekandidujem do NRSR

Štatistiky blogu

Počet článkov: 20
Celková čítanosť: 69901x
Priemerná čítanosť článkov: 3495x

Autor blogu

Kategórie