Založ si blog

Konečne: 1.12. proti WHO a „pandemickej zmluve“! s klokanmi

Kým bývalý mainstream nás účelovo zadúša bojmi Š. Kuffu s ministerkou a ministra Šutaj Eštóka v parlamente, vymodlená nová vládna garnitúra zaryto mlčí, mainstream.2023 a občianstvo naopak vrie adrenalínom a surmuje k petíciám i protestom – do nadchádzajúcej bitky proti celosvetovej totalite skompromitovaného WHO (Svetová zdravotnícka organizácia) stelesneného „pandemickou zmluvou„.

Ťažko však bojovať, keď neviete anilen termín bitky. V nedeľnej mediálnej faulovačke všetkých zúčastnených amatérov – s titulmi i bez – lietali dojmy, že „už 27.11.“ vs. „žiaden termín neexistuje“ vs. „bitka je zbytočná, lebo nič záväzného nehrozí“ vs. „bude hlasovať náš parlament“ vs. „zachráni to o rok hlasovaním novozvolený vlastenecký prezident“ … Víťazom sa napokon stal zlomový termín piatok 1. december.

Keďže doteraz neprišlo žiadne oficiálne mediálne stanovisko, žiadna výzva, žiadna tlačová konferencia, dovolím si vysvetliť pár najaktuálnejších faktov:

V tento deň uplynie 18-mesačná lehota, dokedy je možné aktívne odmietnuť procesné Zmeny v Medzinárodných zdravotníckych smerniciach (ďalej len IHR), ktoré navrhli USA a 31. mája 2022 ich formálne prijali delegáti WHO v Ženeve. Vtedajší minister zdravotníctva generál Pfizeru v službe V. Lengvarský (OĽANO) v našom mene odhlasoval oi. zásadné skrátenie lehoty pre vedenie krajiny na zamietnutie pozmeňujúcich a doplňujúcich návrhov IHR, prijatých na budúcich rokovaniach Svetového zdravotníckeho zhromaždenia WHO – z 18 mesiacov na 10 mesiacov! Vážne by to ohrozilo možnosť verejnosti a ministra zdravotníctva odmietnuť cca 300 tajných pozmeňujúcich a doplňujúcich návrhov, ktoré sa už chystajú na májové 77. zasadnutie WHO. Je skutočne trestuhodné, že tieto zákerné zmeny schválil práve Naďov retardovaný minister Lengvarský, ktorý dostal na tácke miliardu z Plánu obnovy na zásadné zrekonštruovanie 5 nemocníc, ale svojími hrátkami s PENTou odsabotoval nielen celé štátne Rázsochy (v prospech jej Bory Mall), ale megainfláciou jeho kolegu z MF SR už suma postačovala sotva na 2 nemocnice.

Navyše v takto skrátenej lehote má po novom členský štát AJ riadne odôvodniť, prečo má výhrady/odmieta prijať schválenú zmenu IHR! Jeho výhrady/odmietnutie WHO následne oznámi ostatným 191 členom, aby vyjadrili svoje námietky k výhradám/odmietnutiu rebelujúceho štátu. Navyše po novom môžu podať na Medzinárodný súdny dvor žalobu, či štát, ktorý uplatnil výhrady/odmietnutie, neporušil svoje záväzky mu vyplývajúce z Ústavy WHO. Takto ho desiatky vazalských štátov i orgány WHO môžu nepriamo politicky dotlačiť, aby stiahol svoje výhrady/odmietnutie. A v cieli bude mať štát len 12 mesiacov miesto doterajších 24 na realizáciu prijatých WHO-smerníc.

Dnes teda testujeme novú vládu, či za 2 mesiace od volieb zvládne generálku a včas zablokuje americké priškrcovanie národnej sebaobrany globálnym diktátorom WHO. Kľúče od miešačky drží výhradne ministerka zdravotníctva Dolinková (Hlas). Podarí sa plachým parlamentným mušketierom E. Kaliňákovi (SMER) a MUDr. P. Kotlárovi (SNS) odovzdať ministerke štafetu od M. Heredoša a JUDr. P. Weisa? Presvedčia ju , aby dozajtra vydala a zaslala generálnemu riaditeľovi WHO odmietavé stanovisko k už schváleným zmenám IHR v mene SR? AK Z. Dolinková prejaví tento aktívny odpor v do 30. novembra 2023,  tieto zmeny a doplnky pre Slovensko nenadobudnú platnosť! Netreba sa báť: nie sme sami: rovnako to vidia aj u protinožcov: postaviť sa proti valcu WHO do 1.12. je prioritou č. 1 aj novej vlády Nového Zélandu.

Estónsko na rozdiel od Slovenska stále má banderovskú vládu, ktorá vlani zmeny schválila: napriek tomu opoziční poslanci bojujú zo všetkých síl, aby autoritárske zmeny IHR i celú pandemickú zmluvu zmietli. Dozvieme sa, či svoje postoje koordinovala aspoň V4?

KEĎ zvládneme dnešnú procesnú rozcvičku, môžeme sa sústrediť na ďalší krok: rokovania 6. a 7. decembra o ďalšom balíku zmien IHR ako predohre k hlavnej bitke: fatálnym zmenám globálnych právomocí WHO na 77. zasadnutí 24. mája 2024 v Ženeve …

NOVÉ: piatok 1.12.23 16:00 Ministerka Dolinková, Hlas, v poslednej chvíli ustúpila „dezinformátorom“ (podľa nej), zaslala WHO odmietnutie vlaňajších zmien IHR a zahrala sa na uvedomelú a vlastenku – vo videjku: https://www.health.gov.sk/Clanok?nesuhlas-who-stanovisko-mzp-dodatok

Pridali sa Ďalšie štáty: Švédsko, Filipíny, …

Bývalý mainstream o tom mlčí ako hrob …

GAP= Global Accord on Pandemics = Globálna dohoda o pandémii IHR= International Health Regulations = Medzinárodné zdravotnícke smernice (MZS)

Zdroje a súvisiace:

Harabinovci idú vlastenecky voliť Pellegriniho. Proti progresívnemu Naďovmu agentovi Korčokovi.

26.03.2024

jeho 264 579 voličov rozhodne o prezidentovi v 2. kole už o týždeň. "Moji voliči vedia, čo majú robiť. Sú to národne orientovaní voliči, u ktorých je hlavnou prioritou zachovanie štátu, národnej suverenity a mieru." Je to zhrnutím celej jeho prezidentskej kampane, ktorej pilierom bolo: "zo SLOVENSKA ani náboj, ani cent, ani VOJAK na Ukrajinu!"

Vymenuje Agentka Čaputová vládu ZAS V SOBOTU 21. ako Matovičovu v r. 2020?

20.10.2023

rezidentka si išla nohy dolámať, aby v paláci vymenovala vládu Igora Matoviča &Co. hneď na druhý deň - dokonca V SOBOTU 21. marca! Nekompletnú- bez MZV! a s nekompetentnými plagiátormi!

Mal Mosad šabat? Zas nás kŕmia senom

09.10.2023

Izrael, z každodennej milosti USA prežívajúci štát, ako jediný na Blízkom východe s jadrovými zbraňami. Rozčesnutý je viac ako Slovensko – nielen názorovo, ale masovými protestami proti Netanjahuovej autoritárskej reforme súdnictva, pre ktorú i záložníci rebelujú … Čo pomôže lidrovi pri vnútropolitických problémoch k zjednoteniu krajiny viac ako [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

Vanda Rybanská

"Spoznajte Pravdu a Pravda vás oslobodí" ;) alebo verzia pre veriacich: "Tell the Truth & shame the devil" Nekandidujem do NRSR

Štatistiky blogu

Počet článkov: 20
Celková čítanosť: 70011x
Priemerná čítanosť článkov: 3501x

Autor blogu

Kategórie