Založ si blog

Kde trčí 1 miliarda Agenta „Demokracie“ Naďa?

Máme 3 roky „prázdnu špajzu“, nemáme na platy a pohotovosti pediatrov, protivzdušnú obranu, pohraničníkov na maďarsko-slovenské mosty, 250 miliónov na Rázsochy… Našťastie Agent Naď má v Amerike i Bruseli Priateľov a tí nám dajú cash vyše 900 miliónov eur – na americké pakistanské vrtuľníky – alebo nie?

Cesta k takému rozprávkovému pokladu mala niekoľko pamätihodných klamárskych zastavení:

  1. nákup zbytočných 14 amerických stíhačiek F16 za ministra Gajdoša, SNS (viď stanovisko NKÚ): pred voľbami 2020 kandidujúci J. Naď (za Matovičovo OĽANO, exSMER) sľuboval, že vybaví zníženie počtu stíhačiek, odklad splátok, … po 3 rokoch jeho miništrovania ani chýru o nejakom pokuse o zmenu zmluvy: výsledok: zaplatili sme už plnú sumu cca 2mld, ale doteraz v rozpore so zmluvou! od podvodného predajcu nemáme ani jedinú stíhačku – ani vizuálne a t.r. už ani mať nebudeme! Ani v 2024! Veď zabudol aj dokončiť hangár na Sliači, kam by sa vôbec pomestili.
  2. darovanie jedinej slovenskej protivzdušnej S-300 vojnovej Ukrajine: málokoho trápi, že sme tak urobili v rozpore s medzinárodným záväzkom voči Ruskej federácii nedodať ich techniku bez jej súhlasu tretej strane. Všetci si však pamätáme video, kde Naď VLANI 17. marca presviedča: „O možnostiach (darovať) zodpovedne rokujeme s našimi spojencami za zatvorenými dverami. Ak z rokovaní vyplynie konkrétne rozhodnutie, budeme o ňom verejnosť aj médiá informovať.“ Keď následne R. Fico vo štvrtok zverejnil video z presunu vojenskej techniky na Ukrajinu, bol za klamára a konšpirátora; v piatok 8.4.22 Naď potvrdil, že S-300 je už naozaj na Ukrajine- ako dávnejšie TAJNE schválila HEGERova vláda. Odvtedy slovenské nebo „chráni“ kvarteto supov, ktorí nás už historicky VOJENSKY napadli: Poľsko, Maďarsko, Nemecko, Česko.
  3. protizákonné darovanie všetkých 13ks slovenských stíhačiek MiG29 a 2 systémov KUB vojnovej Ukrajine bez Naďom SĽUBOVANéHO súhlasu parlamentu v marci t.r. Keď som sa ministerstva obrany pýtala na Naďom sľúbenú finančnú náhradu 200+50 miliónov € z bruselských zdrojov, narýchlo vydali zbierku svojich osvedčených blábolov.
16.2.2022 Naď má zjavne hokej v tom, za koho kope (FB J. Naď)

Keďže žiaden z uvedených salámových útokov na obranyschopnosť Slovenska a jeho verejné financie nebol NIJAKO potrestaný, Agent Naď sa vypäl k svojmu šmejdovskému vrcholu: objednať 12 „nových“ útočných mariňáckych vrtuľníkov Viper v hodnote vyše 1mld. , ktoré nám americká vláda dá zadarmo. Pravda je však taká, že vlastne nebudú zadarmo, ale za 340 miliónov. 2 dni po mojom marcovom blogu priznal, že nebudú ani nové, ale naozaj pakistanské – z r. 2019, ktorým treba komplet vymeniť vnútorné systémy. Po tejto tranzícii z nonNATO na NATO ich o 3 roky môžu dodať. Chcela som si zarámovať takú rozprávkovú ponuku, ale prekvapilo ma, že MO nemá žiadnu ponuku na bombastickú zľavu, ktorou sa Naď mesiace oháňa:

z vyjadrenia MO SR zo 17.8.23

Možno mu to medzi 4 očami v USA napr. pri podpise DCA osobne sľúbil sám ujo Biden alebo iný ujo. Ten prvý si však už nepamätá, ani že mu zomrel syn, ten druhý naopak svoj biznis posunul – na syna … K 11.9. nemal dokonca ani cenovú ponuku na samotné Vipery, o ktorú dočasný MO Sklenár bez dôvery iniciatívne požiadal ešte 3. júla.

Kedy sa posranci parlamentu preberú zo svojho 3-mesačného letného luxusne zaplateného spánku a hlasovaním definitívne zastavia (p)rezidentku a jej vládu BEZ dôvery v týchto sabotážnych rozhadzovačných eskapádach? Alebo ju nechajú ešte v stredu pred voľbami podpísať Ďalšiu protislovenskú nezrušiteľnú zmluvu? Akou bola aj Naďova okupačná DCA – „náhodou“ 2 týždne pred ukrajinskou vojnou…?

Zdroje a súvisiace:

Harabinovci idú vlastenecky voliť Pellegriniho. Proti progresívnemu Naďovmu agentovi Korčokovi.

26.03.2024

jeho 264 579 voličov rozhodne o prezidentovi v 2. kole už o týždeň. "Moji voliči vedia, čo majú robiť. Sú to národne orientovaní voliči, u ktorých je hlavnou prioritou zachovanie štátu, národnej suverenity a mieru." Je to zhrnutím celej jeho prezidentskej kampane, ktorej pilierom bolo: "zo SLOVENSKA ani náboj, ani cent, ani VOJAK na Ukrajinu!"

Konečne: 1.12. proti WHO a „pandemickej zmluve“! s klokanmi

30.11.2023

Kým bývalý mainstream nás účelovo zadúša bojmi Š. Kuffu s ministerkou a ministra Šutaj Eštóka v parlamente, vymodlená nová vládna garnitúra zaryto mlčí, mainstream.2023 a občianstvo naopak vrie adrenalínom a surmuje k petíciám i protestom – do nadchádzajúcej bitky proti celosvetovej totalite skompromitovaného WHO (Svetová zdravotnícka organizácia) stelesneného [...]

Vymenuje Agentka Čaputová vládu ZAS V SOBOTU 21. ako Matovičovu v r. 2020?

20.10.2023

rezidentka si išla nohy dolámať, aby v paláci vymenovala vládu Igora Matoviča &Co. hneď na druhý deň - dokonca V SOBOTU 21. marca! Nekompletnú- bez MZV! a s nekompetentnými plagiátormi!

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

Vanda Rybanská

"Spoznajte Pravdu a Pravda vás oslobodí" ;) alebo verzia pre veriacich: "Tell the Truth & shame the devil" Nekandidujem do NRSR

Štatistiky blogu

Počet článkov: 20
Celková čítanosť: 70022x
Priemerná čítanosť článkov: 3501x

Autor blogu

Kategórie