Založ si blog

Mal Mosad šabat? Zas nás kŕmia senom

Izrael, z každodennej milosti USA prežívajúci štát, ako jediný na Blízkom východe s jadrovými zbraňami. Rozčesnutý je viac ako Slovensko – nielen názorovo, ale masovými protestami proti Netanjahuovej autoritárskej reforme súdnictva, pre ktorú i záložníci rebelujú … Čo pomôže lidrovi pri vnútropolitických problémoch k zjednoteniu krajiny viac ako teroristický útok? Najlepšie zvonka? Čo by ho mohlo spôsobiť?

PREDOHRA: casus belli?

A hneď 7. októbra ráno počas židovského šabatu zaútočil Hamas 2tisíc raketami; s ukrajinskými zbraňami, rogalami a traktormi napadol technopárty pri hranici okupovanej Gazy a zmasakroval 260 mladých, obsadil desiatky šokovaných židovských kibucov, kde nerušene pokračoval v zabíjaní a unášaní stoviek civilov. Od olympijských hier 1972 celý svet vie, že Mosad je schopný všetkého. Kde bol v sobotu??? Kde bola najsilnejšia armáda sveta? Máme veriť sarkastickému diskutérovi: „Yes, it’s Saturday, it’s just… Damn… You can’t look at the monitor either…Exaltovaná exvojačka IDF o službe v pásma Gazy: „Pozerali sme do monitorov 4 hodiny a videli všetko, čo sa deje. Bolo nemožné pozrieť inam. A bolo nás 400. V noci ma zobudili, keď spozorovali holuba! Kvôli bocianovi a pomaly aj švábovi pod plotom postavili na uši celý sektor!!! A teraz vraj pokojne prešli s traktormi? A nikto zo 400 si to nevšimol???“ Rovnako „náhodou“ zlyhal aj ospevovaný domáci systém PVO Iron Dome – a vlastne najlepšie vyzbrojená armáda sveta i všetko ostatné: súpisov je kopa- aj z Tel Avivu:

HRA: Máme veriť, že Izrael,ktorý zbombardoval letisko v Sýrii iba preto, lebo deň pred tým tam pristáli vojaci z Hizballáhu – ale nevšimol si mesiace príprav na takýto megaútok „u seba“? Gaza má len 365 km2, celú ju odpočúva elektronicky i špiónmi: a nič nezachytili?

a Tak premiér Netanjahu yyzval k zjednoteniu v núdzovej národnej vláde ..

Mnohým to pripomína 1973. Mnohým biliard s japonským útokom na Pearl Harbor 1941: prezident Roosevelt po ňom konečne donútil Senát vyhlásiť vojnu Japonsku, čo zas donútilo Nemecko (a Slovensko) vyhlásiť vojnu Spojeným štátom a ich bezprecedentná zbrojárska výroba i mobilizácia mohla začať.
Aj útok 300 hamasov na Izrael spôsobil vojnový stav a vojnu! USA už posielajú ďalšie zbrane. Európska únia je už v plnom nasadení.

Bratislavský hrad v nedeľu vysvietený v izraelskom drese, foto NRSR

Čo bude ďalej? Hocičo! Po Pearl Harbor americká vláda protizákonne pre kolektívnu vinu internovala 120 tisíc Američanov japonského pôvodu do koncentračných táborov. Gaza už za ostnatým drôtom je dávno: teraz tam 123 tisíc Palestínčanom Izrael zbombardoval domovy, dnes ich kolektívne odstavil od elektriny, vody a potravín, plynu, palív – niet pochýb, že Gaza bude čoskoro utopená v krvi – zrejme už definitívne …

A potom? Vlani Rusko začalo „denacifikáciu“ skorumpovanej Ukrajiny. Demilitarizovalo Slovensko, Európu. RF sa postavila „kolektívnemu Západu“ i sankciám. Petrodolár padá. Nabudení Wagnerovci presiahli do Afriky: bez BLM prebudili Mali, Džibuti, Niger, Burkino Fasso … a koloniálny Západ sa potichu sťahuje domov, kde ich už čakajú nekontrolovateľné masy Afričanov bez bázne. Toto by si proti Francúzsku, Holandsku a USA pred 10 rokmi nik nedovolil. Dianie v Južnej Amerike: BRICS, Venezuela, Honduras … a dianie na Blízkom východe – Sýria a vplyv Číny a RF, ktoré práve prehlušuje ukrajinský debakel …

O elegantnom riešení tohto medzinárodného sudoku v pokračovaní čoskoro …

Zdroje a súvisiace:

Harabinovci idú vlastenecky voliť Pellegriniho. Proti progresívnemu Naďovmu agentovi Korčokovi.

26.03.2024

jeho 264 579 voličov rozhodne o prezidentovi v 2. kole už o týždeň. "Moji voliči vedia, čo majú robiť. Sú to národne orientovaní voliči, u ktorých je hlavnou prioritou zachovanie štátu, národnej suverenity a mieru." Je to zhrnutím celej jeho prezidentskej kampane, ktorej pilierom bolo: "zo SLOVENSKA ani náboj, ani cent, ani VOJAK na Ukrajinu!"

Konečne: 1.12. proti WHO a „pandemickej zmluve“! s klokanmi

30.11.2023

Kým bývalý mainstream nás účelovo zadúša bojmi Š. Kuffu s ministerkou a ministra Šutaj Eštóka v parlamente, vymodlená nová vládna garnitúra zaryto mlčí, mainstream.2023 a občianstvo naopak vrie adrenalínom a surmuje k petíciám i protestom – do nadchádzajúcej bitky proti celosvetovej totalite skompromitovaného WHO (Svetová zdravotnícka organizácia) stelesneného [...]

Vymenuje Agentka Čaputová vládu ZAS V SOBOTU 21. ako Matovičovu v r. 2020?

20.10.2023

rezidentka si išla nohy dolámať, aby v paláci vymenovala vládu Igora Matoviča &Co. hneď na druhý deň - dokonca V SOBOTU 21. marca! Nekompletnú- bez MZV! a s nekompetentnými plagiátormi!

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Vanda Rybanská

"Spoznajte Pravdu a Pravda vás oslobodí" ;) alebo verzia pre veriacich: "Tell the Truth & shame the devil" Nekandidujem do NRSR

Štatistiky blogu

Počet článkov: 20
Celková čítanosť: 69993x
Priemerná čítanosť článkov: 3500x

Autor blogu

Kategórie