Založ si blog

Agenta Naďa harakiri: Šorošov Dzurinda, Dzurindov Uhrík

Na Slovensku je možné všetko: včera sa ostrakizovaný predseda ignorovanej opozičnej strany Replika zrazu stal hviezdou médií: mainstreamových. Lebo zhrešil! Milan Uhrík (exĽSNS) totiž v rokoch 2010-2012 za vlády I. Radičovej (SDKÚ) „bol aktívnym členom mimovládnej mládežníckej organizácie SDKÚ s názvom Nová generácia.“ Ako priebežne vysvitá, Uhrík aj vstúpil do proamerickej SDKÚ, kandidoval za ňu na obecného poslanca v Komjaticiach, .. A teraz príde atomofka: po páde Radičovej a prehratých predčaskách 2012 si to namieril na druhú stranu barikády: do začínajúcej strany Mariána Kotlebu ĽSNS. Ako už viete, túto Uhríkgate spustil a živí tragéd Naď, o.i. exminister vojny, exOĽANO, kandiduje za stranu, čo sa dnes volá DEMOKRATI. Čo možno o Naďovi s rod. neviete a nechce sa mi vypisovať, je nakreslené tu:

a tento J. Naď, ktorý od r. 2000 stál pri zrode opozičného SMERu, po voľbách 2002, ktoré M. Dzurindu urobili premiérom, sa poponáhľal na stáž na ministerstvo, t.j. na opačnú stranu barikády. Keď ministerstvo neskôr dobyli opoziční ficovci – zostal a zas bol na vládnej strane. A ešte niekoľkokrát. Chápeme jeho spravodlivý hnev, že nejaký nímand z Nitry si dovolil použiť jeho korytonosný grif.

Ovocie Naďovho hnevu je však skutočne trpké: v afekte nám totiž zároveň prezradil, za čo ho doma nepochvália: „Len pre istotu, ak to náhodou neviete. Nová generácia okrem politickej podpory SDKÚ Mikuláša Dzurindu presadzovala tiež s podporou Sorosa: vojenskú a ekonomickú spoluprácu s USA, členstvo v NATO, členstvo EÚ, liberalizmus, aktivity mimovládok…“

exdočasný exOĽANO MO. J. Naď na svojom FB 24.8.23

a je to vonku! Od Kuciakovho „míľnika“, celé roky J. Naď raz hejtoval, raz vysmieval „konšpirácie“ R. Fica, ktorý za každým prevratom na Slovensku videl ťahy, chápadlá a milióny mocibažného intrigána G. Šoroša. A teraz sám dezolátobijca Naď priznal, že Dzurindova SDKÚ naozaj visela na šnúrkach Šorošovych gatí. Teda aj „Červenou proti Ficovi“ v 2010 bojovala s podporou Šoroša – tá farba mi silne pripomína iné revolúcie za hranicami…
Je nám cťou počuť o zdrojoch priamo z úst zahraničím školeného odborníka. Benefitormi z SDKÚ sú teda aj skororezidentka Iveta Radičová, skoroprezident Kukan i Robert Mistrík rezidentský spolukandidát Zuzany Čaputovej, ktorej v 2019 prepustil státisícovú kampaň! Žid Šoroš sotva pustí z ruky celebrity, ktoré raz nákladne stvoril – zrecykluje ich v mene Planéty zas v rezidentských voľbách 2024?

Ťahák pre voličov: Zobrané zločiny M. Dzurindu, jún 2023

A čo nato hrobár SDKÚ Dzurinda, ktorej jeho kauza Gorila zlomila krk? Starého psa novým kúskom nenaučíš: dal to na Dzurindu: Zatloukat! – ako pri kauze kupovania poslancov pre jeho menšinovú vládu: „Jednak Nová Generácia bola samostatná organizácia a od strany úplne nezávislá.“ Čo je však v priamom rozpore s generálnym sekretárom Novej generácie P. Turčinom: „Nová Generácia bola súčasťou štruktúr SDKÚ a jej existencia vyplývala zo stanov strany,“ takže nemala anilen právnu subjektivitu.
Takto M. Dzurinda lavíroval v celej svojej politickej kariére, a robí aj teraz … spoliehajúc sa na Haščákovu teorému: „Volič je *****. Nevie nič. Fakt nevie nič. O ničom nevie nič. …“

Na záver len drobnosť pre právnikov: „Ako dôkaz predkladám jeden z e-mailov, ktorý hrdý vodca z Nitry poslal do centrály Novej generácie.“ – aké dispozičné právo k evidentne cudziemu súkromnému emailu má Agent Naď? … Naposledy tak zverejňoval D. Lipšic (vtedy NOvá VAčšina 😉 ) súkromné SMSky od vtedy_konkurenta I. Matoviča. Špeciálni ľudia- špeciálne práva? …

Zdroje a súvisiace:

Harabinovci idú vlastenecky voliť Pellegriniho. Proti progresívnemu Naďovmu agentovi Korčokovi.

26.03.2024

jeho 264 579 voličov rozhodne o prezidentovi v 2. kole už o týždeň. "Moji voliči vedia, čo majú robiť. Sú to národne orientovaní voliči, u ktorých je hlavnou prioritou zachovanie štátu, národnej suverenity a mieru." Je to zhrnutím celej jeho prezidentskej kampane, ktorej pilierom bolo: "zo SLOVENSKA ani náboj, ani cent, ani VOJAK na Ukrajinu!"

Konečne: 1.12. proti WHO a „pandemickej zmluve“! s klokanmi

30.11.2023

Kým bývalý mainstream nás účelovo zadúša bojmi Š. Kuffu s ministerkou a ministra Šutaj Eštóka v parlamente, vymodlená nová vládna garnitúra zaryto mlčí, mainstream.2023 a občianstvo naopak vrie adrenalínom a surmuje k petíciám i protestom – do nadchádzajúcej bitky proti celosvetovej totalite skompromitovaného WHO (Svetová zdravotnícka organizácia) stelesneného [...]

Vymenuje Agentka Čaputová vládu ZAS V SOBOTU 21. ako Matovičovu v r. 2020?

20.10.2023

rezidentka si išla nohy dolámať, aby v paláci vymenovala vládu Igora Matoviča &Co. hneď na druhý deň - dokonca V SOBOTU 21. marca! Nekompletnú- bez MZV! a s nekompetentnými plagiátormi!

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Vanda Rybanská

"Spoznajte Pravdu a Pravda vás oslobodí" ;) alebo verzia pre veriacich: "Tell the Truth & shame the devil" Nekandidujem do NRSR

Štatistiky blogu

Počet článkov: 20
Celková čítanosť: 70009x
Priemerná čítanosť článkov: 3500x

Autor blogu

Kategórie