Založ si blog

prezidentka prehrala palac STOP nahradnik opraseny STOP

S progresívnou prezidentkou to ide progresívne dolu vodou. Nielenže jej nedôveruje vyše polovica respondentov, ale podľa nedeľného prieskumu TV Markíza ju dokonca predbehol už aj opozičný progresívec a polosmerák P. Pellegrini (Hlas). Navyše ďalší opozičný predseda R. Fico ju v rebríčku dôveryhodnosti bezprostredne nasleduje na 3. mieste.

Je pozoruhodné, ako pád prezidentky odštartoval a manažuje ten, kto ju tam pomáhal dosadiť a následne jej chlieb jedol ako poradca a scenárista. Práve Marián Leško už 3. júna vypustil balónik, že Z. Čaputová nebude znovuzvolená – rovnako ako nebol Michal Kováč. Dokonca vo svojich úvahách zašiel až tam, ako bude potom tú prehru znášať!

V tom čase Igor Matovič mal v ruke 3 konzervatívne karty: tentokrát nepodporí zvolenie Z. Čaputovej, prorodinný balíček a Gyimesiho návrh na zákaz dúhových vlajok na štátnych budovách. A vytiahol ďalšiu nevídanú: nie FB odkaz, ale dokonca písomnú ponuku pre „K“DH na volebné konzervatívne spojenectvo!

Vypukla hystéria, že čarodej Matovič tentokrát podľa vzoru Orbán zobudí a zjednotí 72% bezprízorných štatistických kresťanov v SR. Spomínaný prieskum definitívne potvrdil, že rezidentka je už v ďalších voľbách nepoužiteľná: jednak pre konzervatívcov, druhak pre stále nezlomných takmer 50% nezaočkovaných antisytémových voličov.

Koho by tak mohli nasadiť miesto nej? Ledva som si začala v nedeľu klásť túto šteklivú otázku, odpoveď už prišla sama: situácia sa zvrtla tak nečakane, že niet času oceňovať a vyrábať nového kandidáta, ktorý udrží pozíciu (nielen) kata V4-ky a hlavného veliteľa ozbrojených síl v nadchádzajúcej vojne pre správnu stranu. Hneď v nedeľu – Deň Pána- Vaskresenie (rus.) – „konzervatívna“ odnož Hríbovho .týždňa, bojujúceho pod americkou vlajkou, portál POSTOJ.sk, vytiahla „konzervatívneho“ prezidenta zo šuflíka – slušného Roberta Mistríka – podľa vzoru víťazného Fialu v Česku.

A Mistrík začal pekne zostra: „Bežných ľudí mimo bratislavskej bubliny vôbec nezaujíma prezidentkin prejav v ukrajinskom parlamente. Ľudia dnes bojujú o prežitie v chaotickom štáte, no na jeho čele stojí človek, ktorý s tým – z ich pohľadu – nedokáže nič spraviť,“ hovorí slušný Robert slovami, ktoré akoby náhodou a akoby z úst vypadli inému – kontraslušnému Robertovi, možnému kandidátovi za SMER. Ako keď zúfalý Matovič v parlamentných voľbách 2020 lovil voličov na Kotlebove slová. A ulovil ich 25% … Sadnú zas voliči na ukradnutý návod na kradnutie voličov na medové slová, nekryté skutkami?

Sám Mistrík nezmeškal hneď aj verejne pripustiť, že kolegyňu Čaputovú vyzve na súboj. Jeho kroky sú teda jasné – rovnako jej osud: podľa môjho hodnotiaceho úsudku jej už ani prezidentská svadba nepomôže, ale len dokončí špinavú robotu: zmarí ďalšie referendum zúfalých voličov, spoločne so súdruhom Naďom vyvezú Ukrajincom ešte aj naše tanky, húfnice, pripravené policajné autá i MIGy a na Sliač dovezú jadrové hlavice. Doráňané Slovensko tak definitívne spraví legitímnym cieľom pre odvetný útok zúfalého raneného Ruska a účastníkom svetovej vojny. Ajhľa pomník pôsobenia ženy-matky v najvyššej politike. A pomník Slovenska?

Ale nezúfajme! Pán je nekonečný Huncút: možno aj DOBRE BUDE 😉 To, čo pre nás vyzerá ako koniec, Jemu môže byť začiatkom: tak ako sa americká ambasádorka Blinkenová nedávno presunula od nás na Ukrajinu, prečo by ju nemohla nasledovať aj pani Čaputová a kandidovať tam na PREZIDENTa?

A Slovensko môže mať pred sebou tiež nový začiatok: zrodila sa hviezda: za krásnu Zuzanu už máme krásnu náhradníčku : Romana Tabák práve v Denníku N zistila, že je stvorená pre politiku – no nezvoľ ju – zas …

God Save Slovensko!

SÚVISIACE:

FOTO: autorka blogu z videozáznamu osobného vystúpenia prezidentky Čaputovej v ukrajinskom parlamente 31.5.2022 – samozrejme BEZ slovenskej zástavy. zdroj: youtube.com

Harabinovci idú vlastenecky voliť Pellegriniho. Proti progresívnemu Naďovmu agentovi Korčokovi.

26.03.2024

jeho 264 579 voličov rozhodne o prezidentovi v 2. kole už o týždeň. "Moji voliči vedia, čo majú robiť. Sú to národne orientovaní voliči, u ktorých je hlavnou prioritou zachovanie štátu, národnej suverenity a mieru." Je to zhrnutím celej jeho prezidentskej kampane, ktorej pilierom bolo: "zo SLOVENSKA ani náboj, ani cent, ani VOJAK na Ukrajinu!"

Konečne: 1.12. proti WHO a „pandemickej zmluve“! s klokanmi

30.11.2023

Kým bývalý mainstream nás účelovo zadúša bojmi Š. Kuffu s ministerkou a ministra Šutaj Eštóka v parlamente, vymodlená nová vládna garnitúra zaryto mlčí, mainstream.2023 a občianstvo naopak vrie adrenalínom a surmuje k petíciám i protestom – do nadchádzajúcej bitky proti celosvetovej totalite skompromitovaného WHO (Svetová zdravotnícka organizácia) stelesneného [...]

Vymenuje Agentka Čaputová vládu ZAS V SOBOTU 21. ako Matovičovu v r. 2020?

20.10.2023

rezidentka si išla nohy dolámať, aby v paláci vymenovala vládu Igora Matoviča &Co. hneď na druhý deň - dokonca V SOBOTU 21. marca! Nekompletnú- bez MZV! a s nekompetentnými plagiátormi!

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Vanda Rybanská

"Spoznajte Pravdu a Pravda vás oslobodí" ;) alebo verzia pre veriacich: "Tell the Truth & shame the devil" Nekandidujem do NRSR

Štatistiky blogu

Počet článkov: 20
Celková čítanosť: 69867x
Priemerná čítanosť článkov: 3493x

Autor blogu

Kategórie