Založ si blog

Agent Vodka dnes o 10,00: TAJNÝ kšeft s vakcínami Pfizer.

Po mimoriadnom a pozoruhodnom piatkovom rokovaní (blog v príprave) a včerajšom Naďovom protiústavnom cirkuse na výbore VOB NRSR odvolaná vláda nepoľavuje v nepríčetnosti. Na dnešné rokovanie zaradila 4 riadne body a 5 Informatívnych materiálov a-e, ktoré sa obvykle len berú na vedomie.

Posledným z týchto 9 bodov je perla od trojjediného odvolaného Eda Hegera: e. Návrh postupu Ministerstva zdravotníctva SR v súvislosti s podpisom dodatku č. 5 ku Kúpnej zmluve 2, ktorej predmetom je nákup vakcín od spoločností Pfizer Inc. a BioNTech Manufacturing GmbH uzatváranej Európskou komisiou v mene členských štátov EÚ. Zaujala ma Poznámka:

Nesprístupňovaný – Materiál sa nesprístupňuje podľa § 10 ods. 1 zákona č. 211/2000 Z. z. o slobodnom prístupe k informáciám a o zmene a doplnení niektorých zákonov (Ochrana obchodného tajomstva):“

Aké obchodné tajomstvá má s EK odvolaný Edo Heger? Ten „DEMOKRAT“ Heger, ktorý v 2 Programových vyhláseniach vlády sľuboval TRANSPARENTN´é vládnutie za vedomia a účasti občanov!? Ten Heger, ktorý po zvolení pred 3 rokmi na Ústavu SR sľuboval, že bude dodržiavať zákony SR?

Aktuálny bilbord Hegerovych „Demokratov“ – už v uliciach (aby sa náklady ešte nezarátavali do limitovanej kampane …) Aj so spätnou väzbou od občanov. Foto: autorka, 27.4.23

Otázka je o to zásadnejšia, že pôvodnú zmluvu na 4,2 mld! vakcín za nepredstaviteľné MILIARDY € dohadovala Ursula von der Leyenová, prezidentka EK s Pfizerom – súkromnými SMS-kami, ktoré sú dnes predmetom vyšetrovania. Viacerí si pamätáme ako dopadlo sprístupnenie zmluvy po dlhých ťahaniciach: cca 25 strán machúľ vyčiernených cenzorom.

Nájde sa dnes na vláde jediný príčetný minister, ktorý upozorní trojjediného na protizákonnosť tohto utajovania?

Nájde sa jediný poslanec NRSR, ktorý na to upozorní na dnešnom výbore pre zdravotníctvo?

Čo je v tajnom Agentovom Dodatku č. 5? Prečo ho tají aj za cenu porušenia zákona?

Aktualizácia: bod e) vláda vzala na vedomie bez pripomienok – takže stále nevieme, čo je v Dodatku č. 5, aký má dopad na naše zdravie a peňaženky a čo s ním odvolaný! Heger vlastne urobí. 11:36 rokovanie vlády ukončené.

Zdroje a súvisiace:

Harabinovci idú vlastenecky voliť Pellegriniho. Proti progresívnemu Naďovmu agentovi Korčokovi.

26.03.2024

jeho 264 579 voličov rozhodne o prezidentovi v 2. kole už o týždeň. "Moji voliči vedia, čo majú robiť. Sú to národne orientovaní voliči, u ktorých je hlavnou prioritou zachovanie štátu, národnej suverenity a mieru." Je to zhrnutím celej jeho prezidentskej kampane, ktorej pilierom bolo: "zo SLOVENSKA ani náboj, ani cent, ani VOJAK na Ukrajinu!"

Konečne: 1.12. proti WHO a „pandemickej zmluve“! s klokanmi

30.11.2023

Kým bývalý mainstream nás účelovo zadúša bojmi Š. Kuffu s ministerkou a ministra Šutaj Eštóka v parlamente, vymodlená nová vládna garnitúra zaryto mlčí, mainstream.2023 a občianstvo naopak vrie adrenalínom a surmuje k petíciám i protestom – do nadchádzajúcej bitky proti celosvetovej totalite skompromitovaného WHO (Svetová zdravotnícka organizácia) stelesneného [...]

Vymenuje Agentka Čaputová vládu ZAS V SOBOTU 21. ako Matovičovu v r. 2020?

20.10.2023

rezidentka si išla nohy dolámať, aby v paláci vymenovala vládu Igora Matoviča &Co. hneď na druhý deň - dokonca V SOBOTU 21. marca! Nekompletnú- bez MZV! a s nekompetentnými plagiátormi!

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Vanda Rybanská

"Spoznajte Pravdu a Pravda vás oslobodí" ;) alebo verzia pre veriacich: "Tell the Truth & shame the devil" Nekandidujem do NRSR

Štatistiky blogu

Počet článkov: 20
Celková čítanosť: 68683x
Priemerná čítanosť článkov: 3434x

Autor blogu

Kategórie